www.ronbesselink.nl
zanger - artiest

Ron Besselink werd geboren in Rosmalen. Op 14 jarige leeftijd begon Ron als discjockey te draaien op feesten en partijen. Tijdens het draaien zong Ron graag wel eens een liedje mee. In 206 begon Ron zijn zang carriere toen hij op het Bossche Levenslied een talentenjacht won en na publiekstrekker Jan Smit voor 5000 mensen mocht zingen.

Inmiddels heeft de 34 jarige Ron Besselink diverse singles op naam staan die veel vuldig op radio en televisie te horen en te zien zijn geweest.

Afgelopen jaar vierde Ron zijn 10 jarig jubileum als artiest en pakte uit met een groots feest en natuurlijk een nieuwe single. Nee, jij kan mij niets leren. Deze succesvolle single is tot een regelrechte feest hit uitgegroeid en is in elke kroeg en op diverse radiostations nog steeds veel vuldig te horen.

Hier moest natuurlijk een vervolg op komen en dat gebeurde met Ron zijn single  EEN LACH VAN JOU, die ook uitgegroeid is tot een echte kroegenhit.

Als "Ron" dat had geweten.... Daarom had de volgende single de toepasselijke titel Als ik het had geweten, waar Ron zelf de tekst voor schreef op de pakkende melodie van Engelbert Humperdinck`s Spanisch night is over.

Natuurlijk bleef Ron niet stil zitten. Ron is zelf groot fan van Andre Hazes en Koos Alberts dus als eerbetoon stak hij samen met zijn team de hit I cant stop loving you van Koos Alberts Eenmaal kom jij terug in een nieuw jasje wat wederom weer een groot succes werd.

De single is al in elke playlist van de bekende radiostations (Radio NL, Puur NL, etc etc) opgenomen en is weer een hele gezellige plaat en word vollop in de kroegen gedraaid. Ron is druk met verdere stappen in zijn zang carriere bezig en u zult nog veel van hem horen.